Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Tort motyl
Przyrządzenie ciasta: Połączyć składniki biszkoptu i ubić na puszystą masę (5 - 7 minut). Następnie 1/3 biszkoptu przełożyć do formy torto...

Masa Makowa

id# PRV93-25 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 99,75zł
Wyjątkowo smaczna, termosatabilna masa w formie sypkiej. Bardzo prosta w przygotowaniu o niezmiennej wysokiej jakości. Doskonale nadaje sie jako wypelnienie do strucli, tortów, drożdżówek, mazurków itp.


    Masa makowa PROVENDA 1000g
    Woda zimna 400 - 450g Wszystkie składniki dokładnie wymieszać na średnich obrotach przez ok. 3-4 min. tak przygotowaną masę wykorzystać do produkcji ciast makowych i drożdżówek.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA