![]() Akcesoria ![]() Błonniki ![]() Dodatki funkcjonalne ![]() Koncentraty deserów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koncentraty spożywcze ![]() Lody SOFT ![]() Mąki ![]() Produkty zbożowe ![]() Przyprawy, panierki ![]() Ziarna ![]() Twarogel - 100% mieszanka stabilizująca do mas serowychCena 120,65zł
Produkt TWAROGEL to 100% mieszanka wysokowydajnego koncentratu do twarogowej masy serowej o podstawowym, uniwersalnym profilu smakowym. Pozwala tworzyć zwarte, puszyste struktury serowe, nadając się do szerokiego zastosowania w wielu produktach, np. sernikach, tartach oraz innych indywidualnych kompozycjach serowych.
![]() ![]()
TWAROGEL 1000g Ser twarogowy 1400g Woda 1100g Jaja 350g Olej 200g Wodę, jaja, olej i ser umieścić w dzieży, dodać TWAROGEL. Składniki mieszać około 5 minut na średnich obrotach do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji i struktury. Uzyskaną masą napełniać pożądane formy i wypiekać w zależności od wielkości i kształtu w czasie 50-55 minut w temperaturze 180-190°C do uzyskania stabilnej i jednolitej konsystencji oraz gładkiej i trwałej powierzchni. ![]() ![]() ![]() ![]() |