Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Piernik na świąteczny stół
Wszystkie składniki wymieszać na wolnych obrotach przez około 3 minuty. W fazie końcowej dodać migdały i orzechy. Wylać ciasto w formę i wypie...

Twarogel - 100% mieszanka stabilizująca do mas serowych

id# GKC 66-1 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 120,65zł
Produkt TWAROGEL to 100% mieszanka wysokowydajnego koncentratu do twarogowej masy serowej o podstawowym, uniwersalnym profilu smakowym. Pozwala tworzyć zwarte, puszyste struktury serowe, nadając się do szerokiego zastosowania w wielu produktach, np. sernikach, tartach oraz innych indywidualnych kompozycjach serowych.


    Sposób przyrządzenia:
    TWAROGEL 1000g
    Ser twarogowy 1400g
    Woda 1100g
    Jaja 350g
    Olej 200g

    Wodę, jaja, olej i ser umieścić w dzieży, dodać TWAROGEL. Składniki mieszać około 5 minut na średnich obrotach do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji i struktury. Uzyskaną masą napełniać pożądane formy i wypiekać w zależności od wielkości i kształtu w czasie 50-55 minut w temperaturze 180-190°C do uzyskania stabilnej i jednolitej konsystencji oraz gładkiej i trwałej powierzchni.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA