CIASTA I TORTY
DANIA BEZGLUTENOWE
PROMOCJE I NAGRODY
PRZEPISY Z FARSZEM PRV
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Czekoladowy jeżyk
Przyrządzenie ciasta: Wszystkie składniki ciasta wymieszać przez około 3 minuty. Ciasto wylać na blachę i wypiekać w temperaturze 180ºC. Recep...

  • Ciasto piernikowe 1000g
  • Olej 200g
  • Jaja 400 g /ok. 8szt.
  • Mleko 100g
  • Orzechy włoskie 40g
  • Migdały 40g


Wszystkie składniki wymieszać na wolnych obrotach przez około 3 minuty. W fazie końcowej dodać migdały i orzechy. Wylać ciasto w formę i wypiekać w temp. 180 St.C. Czas 40-45 minut. Udekorować wg uznania.<br>Zalecamy stosowanie polewy lśniącej Provenda Dark Shine, laski cynamonu i bakalie




  • Wianuszek wanilia
  • Piramida orzechowa
  • Przepis na nagrody
  • Czekoladowy jeżyk
  • Czosnkowa zupa kremowa
  • Tort motyl
  • Pyzy z farszem
  • Naleśniki
  • Tort mecenas
  • Piernik szprycowany z marmoladą

©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA