CIASTA I TORTY
DANIA BEZGLUTENOWE
PROMOCJE I NAGRODY
PRZEPISY Z FARSZEM PRV
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Pyzy z farszem
Przygotowanie farszu: do farszu prva dodać roztopioną margarynę i zimną wodę. Dokładnie wymieszać i pozostawić w chłodnym miejscu na około 1...



Cebulę pokroić, osmażyć na oleju, następnie zalać mlekiem i dodać bezglutenową kostkę rosołową. Gotować ok. 20 minut. Mieszankę uniwersalną PROCELIA wymieszać ze śmietaną i zagęścić zupę. Na koniec włożyć do zupy utarty czosnek, dodać pieprzu i soli do smaku. Podczas serwowania włożyć do talerza starty ser, osmażony chleb pokrojony w kostkę, i zalać zupą.




  • Czekoladowy jeżyk
  • Naleśniki
  • Tort mecenas
  • Tort motyl
  • Piernik na świąteczny stół
  • Wianuszek wanilia
  • Pyzy z farszem
  • Piernik szprycowany z marmoladą
  • Piramida orzechowa
  • Przepis na nagrody

©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA